Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βόμβα" στη ΝουΔούλα! Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο - Είπε "σεξιστή δοτό αντιπρόεδρο" τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Με απόφαση Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος διεγράφη από το κόμμα - Αφορμή η σφοδρή επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, για τον οποίο ζητούσε ...

«Βόμβα» στη ΝΔ! Διεγράφη ο Ευάγγελος Αντώναρος | Newsit.gr

Με απόφαση Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος διεγράφη από το κόμμα - Αφορμή η σφοδρή επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, για τον οποίο ζητούσε ξεκάθαρα να καθαιρεθεί! - Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Αντώναρος τον χαρακτήριζε "σεξιστή εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενο δοτό αντιπρόεδρο"!





Παρελθόν αποτελεί από τη ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος με… εντολή Μητσοτάκη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, φαίνεται πως… πληρώνει το μάρμαρο για τις ευθείες βολές εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.




Τον χαρακτήρισε «σεξιστή δοτό αντιπρόεδρο», υποστήριξε πως «λεκιάζει την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης» κι ακόμη δήλωσε βέβαιος πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες».Και τι βολές ήταν αυτές! Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος… και τι δεν είπε για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Τελικά ο αρχηγός της ΝΔ πήρε τις πρωτοβουλίες, όμως σε… τελείως διαφορετική κατεύθυνση! Κι αυτό διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι στηρίζει τον αντιπρόεδρό του!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στο Facebook

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν» την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός«, έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ και το… retweet του Άδωνι!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Κάτι που έχει την… σημασία του, είναι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε… retweet τη συγκεκριμένη ανακοίνωση…





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.