Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεδιπλώνεται η αριστερή σκ@τοψυχία... πέφτουν τα προσωπεία: Ο Στέλιος Παππάς διαφημίζει οτι αυτοί θα πάνε στην κηδεία του Μίκη όχι οι... φασίστες!

Την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη στο χτεσινό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος σχολίασε ο Στέλιος Παππάς, μιλώντας στη ραδιοεφημερίδ...



Την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη στο χτεσινό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος σχολίασε ο Στέλιος Παππάς, μιλώντας στη ραδιοεφημερίδα του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ.




Ο κ.Παππάς αναφερόμενος στη συμμετοχή του κόσμου τόνισε ότι «σε μία δημοκρατική χώρα οι πολίτες έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να διαδηλώνουν».




Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη ο κ. Παππάς είπε: «Εμείς από τη δική μας διαδρομή όταν θα αποχαιρετήσουμε τον Μίκη Θεοδωράκη θα είμαστε εκεί και θα τραγουδάμε τη «Ρωμιοσύνη», «Και εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό». Οι φασίστες δεν θα είναι εκεί».

Από τον κ. Παππά ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έπλεξε το εγκώμιο του Μίκη Θεοδωράκη μέσω των social media. «Δεν θέλω να έχω κανένα διάλογο με τον κ. Κασιδιάρη. Όσοι περάσαμε από φυλακές και εξορίες είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσουμε. Δεν θα ήθελα ποτέ να το ξεχάσει ο λαός. Όποιος λαός δεν έχει μνήμη θα υποστεί ξανά τις συνέπειες» σημείωσε.

(πηγή: daythess.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.