Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγγελούδι με... διπλώματα! Έτσι είναι σήμερα ο ισοβίτης Κώστας Πάσσαρης... ένας «τέλειος χριστιανός» που κάνει μνημόσυνα για τους αστυνομικούς που δολοφόνησε!

Ο Κώστας Πάσσαρης είναι ένας από τους πλέον διαβόητους κακοποιούς της χώρας. Από το 2001 βρίσκεται σε φυλακή της Ρουμανίας, εκτίοντας π...



Ο Κώστας Πάσσαρης είναι ένας από τους πλέον διαβόητους κακοποιούς της χώρας. Από το 2001 βρίσκεται σε φυλακή της Ρουμανίας, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη ληστεία και τη διπλή ανθρωποκτονία στο ανταλλακτήριο του Βουκουρεστίου.




Στη Ρουμανία είχε καταφύγει αμέσως μετά την αιματηρή απόδρασή του από τις φυλακές.




Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2001 και όντας έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε παράπονα για κρίσεις επιληψίας. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έχοντας πάνω του -άγνωστο πώς- ένα πιστόλι. Με τις χειροπέδες στα χέρια, κατάφερε να πυροβολήσει και να σκοτώσει τους δύο αστυνομικούς που τον συνόδευαν, τους Aθανάσιο Δρακόπουλο και Διονύσιο Aλεβιζόπουλο.

Όλα αυτά, πάντως, μοιάζουν να ανήκουν οριστικά στο παρελθόν για τον ισοβίτη κακοποιό. Όπως σας ενημέρωσε χθες το newsit.gr, ο αρχιμανδρίτης, πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος βρέθηκε στην επιτροπή της Βουλής για το σωφρονιστικό σύστημα. Όπου αποκάλυψε πως ο Κώστας Πάσσαρης έχει αλλάξει και θέλει πλέον να γίνει μοναχός.
Ο Κώστας Πάσσαρης όπως είναι σήμερα

Την ίδια ώρα, αποκλειστικές φωτογραφίες που παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Ant1, δείχνουν το πώς είναι σήμερα ο Κώστας Πάσσαρης. Μοιάζει αδυνατισμένος και σε όλες τις εικόνες είναι δίπλα σε ιερείς.


Σε μια φωτογραφία απεικονίζεται να εξομολογείται στο εκκλησάκι της φυλακής.


Σε μια άλλη, ο Κώστας Πάσσαρης απεικονίζεται στο κελί του, διαβάζοντας πατερικά βιβλία.


Σε μια άλλη, κατά την επίσκεψη του πνευματικού του στις φυλακές, ο Κώστας Πάσσαρης φαίνεται σκυμένος, κάτω από το πετραχήλι να προσεύχεται.





Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως πριν λίγο καιρό έκανε και μνημόσυνο για τους τέσσερις άνδρες που δολοφόνησε. Στο δελτίο του σταθμού μίλησε και ο πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε:


«Κάθε βράδυ, με το κομποσκοίνι στα χέρια κάνει εκατό εδαφιαίες μετάνοιες για κάθε σκοτωμένο του. Παρακάλεσε μάλιστα να κάνουμε κι ένα μνημόσυνο. Και το κάναμε, και εγώ λειτουργός. Τώρα είναι ένας τέλειος Χριστιανός«.
Βραβεία ποίησης και ζωγραφικής!


Το ρεπορτάζ του Ant1 ανέφερε ακόμη πως ο Κώστας Πάσσαρης προσπαθεί να διώξει από πάνω του τον τίτλο ενός από τους πλέον σκληρούς κακοποιούς στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά.

Πως διαβάζει ποίηση, γράφει και αθλείται. Μάλιστα, ο Κώστας Πάσσαρης κέρδισε πρόσφατα βραβείο σε διαγωνισμό ποίησης και ζωγραφικής στις φυλακές.


Οι Ρουμανικές Αρχές, μάλιστα, πριν δύο μήνες τον έβγαλαν από το καθεστώς κράτησης υψίστης ασφαλείας και την απομόνωση. Τον μετέφεραν στη γενική πτέρυγα των φυλακών. Κάτι που σημαίνει πως, πλέον, οι ρουμανικές Αρχές είναι πολύ κοντά στο να δεχθούν το αίτημα προσωρινής έκδοσής του στην Ελλάδα, ώστε να δικαστεί για την διπλή δολοφονία των αστυνομικών κατά την μεταγωγή του σε νοσοκομείο το 2001.


Δηλώσεις, μάλιστα, έκανε και ο δικηγόρος του, Ανδρέας Ταγαράκης.












policenet

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.