Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η γυναίκα δεν είναι καλα...!!! Εργαζόμενοι του ΕΟΠΠΕΠ καταγγέλουν την αντίχριστη Γιαννακοπούλου οτι έστειλε συνάδελφό τους στο... νοσοκομείο!!!

Όπως επισημαίνει σε επιστολή του ο Σύλλογος Εργαζομένων η συνάδελφός τους μεταφέρθηκε στο Αγία Όλγα από την υβριστική συμπεριφορά της δι...



Όπως επισημαίνει σε επιστολή του ο Σύλλογος Εργαζομένων η συνάδελφός τους μεταφέρθηκε στο Αγία Όλγα από την υβριστική συμπεριφορά της διευθύνουσας συμβούλου του Οργανισμού, ενώ τονίζουν ότι παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά






Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε εργαζόμενη του ΕΟΠΠΕΠ ύστερα από υβριστική συμπεριφορά της διευθύνουσας συμβούλου του Οργανισμού Ελένης Γιαννακοπούλου. Σε επιστολή του συλλόγου εργαζομένων τονίζεται:





«Στο νοσοκομείο διεκομίσθη εργαζόμενη του ΕΟΠΠΕΠ, μετά από υβριστική συμπεριφορά της Διευθύνουσας Συμβούλου του Οργανισμού, Ελένης Γιαννακοπούλου, όπως καταγγέλλει εγγράφως ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΕΟΠΠΕΠ, με επιστολή του σε πρωθυπουργό, υπουργεία και συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς.

Σύμφωνα με την επιστολή , η εργαζόμενη μεταφέρθηκε στο Αγία Όλγα, ενώ τονίζεται ότι παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά.Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΟΠΠΕΠ: «Παρά την προσπάθεια που καταβάλλουμε για να διασφαλίσουμε ένα εύρυθμο κλίμα στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και να έλθουμε σε συνεννόηση με τη Διοίκηση και μαζί σας για την διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ακραίων περιστατικών. Όπως θα γνωρίζετε, σήμερα διακομίστηκε επειγόντως συναδελφό μας στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα, μετά από υβριστική συμπεριφορά της κ. Γιαννακοπούλου.






Το σημερινό περιστατικό δεν είναι το μοναδικό, με αφορμή αντίστοιχη συμπεριφορά της κ. Γιαννακοπούλου, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Έχουν φτάσει σε σας και άλλες επώνυμες καταγγελίες από συναδέλφους για περιστατικά εκφοβισμού, απειλών και απαξίωσης, τα οποία έχουν σοβαρή επίπτωση στη σωματική και ψυχολογική μας υγεία. Όπως και τις άλλες φορές, έτσι και σήμερα η συνάδελφος δεν προσπαθούσε να υπονομεύσει τη λειτουργία του ΕΟΠΠΕΠ, ούτε να εμποδίσει την εξυγίανση.

Προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της, όπως κάνει τόσα χρόνια. Όπως όλοι μας κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζουμε τη λειτουργία του ΕΟΠΠΕΠ, με κριτήρια το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Κύριε Υπουργέ, η ηθική, σωματική και ψυχολογική καταρράκωση των εργαζομένων είναι και αυτή μέρος της «εξυγίανσης»; Ευελπιστούμε για την παρέμβαση σας, πριν θρηνήσουμε θύματα».

Για συνεχή περιστατικά στοχοποίησης, υποβιβασμού στελεχών χωρίς αξιολόγηση, εργασιακού εκφοβισμού και ηθικής απαξίωσης, καταγγέλλει τη διοίκηση του ΕΟΠΠΕΠ ο Σύλλογος Εργαζομένων στον Οργανισμό, ενώ απαντώντας στην προ ημερών ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου τονίζει τα εξής:» Μας λυπεί το γεγονός ότι η «εικονική πραγματικότητα» που επιχειρεί να παρουσιάσει το Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. απέχει, όσο η μέρα με τη νύχτα, σε σχέση με την υπαρκτή κατάσταση την οποία βιώνουμε στην εργασιακή καθημερινότητά μας, με συνεχή περιστατικά στοχοποίησης, υποβιβασμού στελεχών χωρίς αξιολόγηση, εργασιακού εκφοβισμού και ηθικής απαξίωσης. Αποκορύφωμα δε ήταν η πρόσφατη έκδοση του Κανονισμού Λειτουργίας ερήμην των εργαζομένων, με διατάξεις που παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία.

Παρακολουθούμε εμβρόντητοι τους τελευταίους μήνες την πλειοψηφία του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. να στρέφεται δημόσια εναντίον τόσο των εργαζομένων και του Οργανισμού, όσο και κατά όλων των προηγούμενων διοικήσεων, συμπεριλαμβανομένης και της παρούσας διοίκησης, αμφισβητώντας τη νομιμότητα ειλημμένων αποφάσεων».

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.