Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ... Ξεπουλάνε το όνομα στους Γυφτοσκοπιανούς... ΚΙ ΕΔΩ κάποιοι πλακώνονται ΠΟΙΟΣ θα διοργανώσει και θα καπελώσει τα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ...!!

ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟΣ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Τ...


ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟΣ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...






Ξαφνικές εξελίξεις φαίνεται πως έχουν προκύψει στο ζήτημα του Σκοπιανού καθώς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετέβη εκτάκτως στη Βιέννη για να συναντήθει χθες το βράδυ, με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νικολά Ντιμιτρόφ.




Μάλιστα, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, οι δύο ΥΠΕΞ θα έχουν σήμερα, Τρίτη, συνάντηση και με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν ανακοινωθεί οι ακριβείς ώρες των συναντήσεων, ενώ οι δύο υπουργοί επρόκειτο να συναντηθούν αργότερα αυτή την εβδομάδα στην άτυπη σύνοδο των ΥΠΕΞ της ΕΕ στη Σόφια, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου.

Είναι άγνωστο για ποιον λόγο πραγματοποιήθηκε η έκτακτη αυτή συνάντηση με δεδομένο πως το επόμενο ραντεβού των δύο ΥΠΕΞ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ενδέχεται λοιπόν είτε να προέκυψαν νέα δεδομένα στη διαπραγμάτευσης που χρειαζόταν δια ζώσης επαφές, είτε να έπεσε κάποια πρόταση στο τραπέζι.

Οι συζητήσεις ως γνωστόν, έπειτα από απόφαση των πρωθυπουργών των δύο χωρών διεξάγονται απευθείας μέσω των υπουργών Εξωτερικών και του κ. Νίμιτς, παρακάμπτοντας έτσι τους διαπραγματευτές που έχουν οριστεί.

Ο αιφνίδιος γύρος επαφών έρχεται σε συνέχεια των κινήσεων καλής θέλησης της κυβέρνησης των ΠΓΔΜ να επικυρώσει την αλλαγή του ονόματος στην Εθνική Οδό και το αεροδρόμιο των Σκοπίων. Έρχεται επίσης σε συνέχεια των διφορούμενων δηλώσεων του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος από τη μία μεν εμφανίστηκε έτοιμος να αποδεχθεί γεωγραφικό προσδιορισμό στη σύνθετη ονομασία, από την άλλη όμως διαμήνυσε πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί αλλαγές στο σύνταγμα της γειτονικής χώρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.