Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε πολεμική ετοιμότητα η ΣΜΥ... Πήραν τα όπλα και βγήκαν στα βουνά οι σπουδαστές της! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Σπουδαστές της ΣΜΥ πήραν Ατομικό και Ομαδικό Οπλισμό ,ατομικά αντίσκηνα ,ξηρά τροφή και βγήκαν τα Βουνά …Με τον πείσμα και τον επαγγε...


Οι Σπουδαστές της ΣΜΥ πήραν Ατομικό και Ομαδικό Οπλισμό ,ατομικά αντίσκηνα ,ξηρά τροφή και βγήκαν τα Βουνά …Με τον πείσμα και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει ,ειδικά τούτη τη φορά αναμένεται να δούμε πράγματα και θάματα κατά την Χειμερινή διαβίωση των Σπουδαστών !






Παραγωγή Σχολή των Μονίμων Υπαξιωματικών μας έχει δώσει πολλά παραδείγματα υψηλής Στρατιωτική Κατάρτισης ,αλλα εφέτος σύμφωνα με πληροφορίες του Veteranos.gr, θα δούμε «Παιχνίδια Ανορθόδοξου Πολέμου» στα Περτουλιώτικα Λιβάδια !



Ο Ορεινός όγκος της περιοχής των Τρικάλων δίνει τη δυνατότητα , στους σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων να μάθουν την τέχνη του Πολέμου αλλά και να επιβιώνουν σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες !

Αναμένεται οι Σπουδαστές να εκπαιδευτούν σε

Επιβίωση σε χιονοσκεπείς περιοχές. •

Κατασκευή χειμερινών καταλυμάτων •

Εκτέλεση βολών σε χιονισμένο περιβάλλον. Εκπαίδευση στο σκι (Ορειβατικό – Καταβάσεως)

• Ασκήσεις Ομάδος και Διμοιρίας. •

Βολές (στατικές και εν κινήσει). •

Περίπολος Μάχης, προσβολή Φάλαγγας Οχημάτων κλπ.

Η Χειμερινή διαβίωση των Σπουδαστών άρχισε με τον καθιερωμένο Αγιασμό απο την Κορυφή της Ιεραρχίας του νομού και για πρώτη φορά με παρουσία και των δύο Μητροπολιτών της Περιοχής

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο βρέθηκαν κοντά στους σπουδαστές και τέλεσαν την Ακολουθία του Αγιασμού παρουσία του Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς Τρικάλων και Διοικητού της Σ.Μ.Υ Ταξιάρχου Δημητρίου Τσιπίδη.



Μετά το πέρας του Αγιασμού οι δύο Επίσκοποι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής και να διαπιστώσουν τις τις συνθήκες διαβίωσης….







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.