Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για τις... «Σφαίρες στους Προδότες»... από Βίντεο της Ξένης Δημητρίου πρώην συνεργάτιδας του Καρατζσφέρη...!!

Με αναφορά της στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ζητεί να διερ...


Με αναφορά της στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ζητεί να διερευνηθούν τυχόν κολάσιμες πράξεις από το βίντεο της προέδρου κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία», Λίνας Παυλίδου, στο οποίο κραυγάζει «μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις…»






Μεταφέρουμε από το tribune.gr: Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του «Ελλήνων Πολιτεία», Λίνα Παυλίδου, στο επίμαχο βίντεο με το οποίο καλεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής, αναφέρει: «Πάμε να τους … μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις…».




Το ακροδεξιό, κατά πώς φαίνεται από μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, κόμμα, με 181 ολόκληρα likes στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook, που επικεφαλής του είναι μια Νίκη Παυλίδου, θα δώσει το «παρών» την Κυριακή στο Σύνταγμα, με την ίδια να απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook, στο οποίο καλεί τους «συνέλληνες» να προσέλθουν στο συλλαλητήριο «για να τελειώσουν την κυβέρνηση», ευθυγραμμιζόμενη επί της ουσίας με τη γραμμή της ΝΔ που θέλει να δώσει αντικυβερνητικό στίγμα στο συλλαλητήριο.

Ενδεικτική των πολιτικών τοποθετήσεων της συγκεκριμένης κυρίας είναι η φωτογραφία της σε παλαιότερη εμφάνισή της με τον επικεφαλής του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη, πρώην πολιτικού «πατέρα» του σημερινού Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, που επέβαλε στη ΝΔ τη γραμμή συμμετοχής στα συλλαλητήρια.

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.