Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ωραία παραδείγματα... προς αποφυγήν: Όταν η Καινούργιου έβαζε κι έβγαζε στήθος στα νοσοκομεία... αντί να πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο

espressonews: «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της Κατερίνας Καινούργιου όταν έμαθαν ότι η κόρη τους έβαλε στήθος. Δ...


espressonews: «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της Κατερίνας Καινούργιου όταν έμαθαν ότι η κόρη τους έβαλε στήθος. Διάθεση για προσωπικές αποκαλύψεις είχε χθες το πρωί η παρουσιάστρια του ΕpsilonTV.






Με αφορμή την είδηση για την επέμβαση προσθετικής στήθους της Ολγας Πηλιάκη, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Κατερίνα θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής της τη δική της, προσωπική εμπειρία και κυρίως πώς ομολόγησε το γεγονός στην οικογένειά της.




Οπως αποκάλυψε, ήταν 21 ετών τότε και δούλευε στο Mega, αλλά επειδή ήταν καλοκαίρι η εκπομπή όπου δούλευε είχε τελειώσει. «Είπα στους γονείς μου ότι πάω στο πανεπιστήμιο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα, η οποία βρέθηκε όμως στο νοσοκομείο.
«Η μητέρα μου έπαθε σοκ»

«Βάζω στήθος. Γυρνάω το απόγευμα στο σπίτι - γιατί βγήκα από το νοσοκομείο την ίδια μέρα. Δεν ήθελα να καθίσω… Με βλέπει η μητέρα μου και παθαίνει σοκ. Μου λέει “γρήγορα μην το καταλάβει ο πατέρας σου”. Και θυμάμαι ήταν καλοκαίρι και πηγαινοερχόμουν με μπουρνούζι για να μη με καταλάβει ο πατέρας μου» περιέγραψε γλαφυρά η παρουσιάστρια.

«Το μετάνιωσα μετά γιατί είχα στήθος. Ο μπαμπάς το κατάλαβε, αλλά επειδή είχαμε ιδιαίτερη σχέση δεν μου το σχολίασε ποτέ» ολοκλήρωσε την αφήγησή της η τηλεπερσόνα. Και επειδή το μετάνιωσε, κάποια στιγμή αργότερα ξαναμπήκε στο χειρουργείο, τούτη τη φορά για να... βγάλει στήθος. «Εχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές, γιατί είχα πρόβλημα. Πρόσθεσα και μετά αφαίρεσα» δήλωσε πριν από καιρό η ίδια στην εκπομπή «Late night».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.