Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ... έκαναν ΝΤΟΥ και μαύρισαν στο ξύλο ΑΠΛΥΤΟΥΣ φίλαθλους ερασιτεχνικής ομάδας με ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΝΟ για τα Σκόπια...

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σήμερα στο Ελπίδες Σταυρούπολης – Προοδευτική Τούμπας, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, περίπο...

Αποτέλεσμα εικόνας για προοδευτικη τουμπασ

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σήμερα στο Ελπίδες Σταυρούπολης – Προοδευτική Τούμπας, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, περίπου 100 φίλοι με ασπρόμαυρα διακριτικά, με κράνη και ξύλα, μπήκαν στη κερκίδα και επιτέθηκαν στους περίπου 30 φίλους και φίλες της Προοδευτικής που βρέθηκαν στο γήπεδο.






Μάλιστα, αρκετά άτομα τραυματίστηκαν από τη συμπλοκή, με τα ασθενοφόρα να έρχονται αμέσως μετά και να παραλαμβάνουν τους δύο τραυματίες. Αιτία των επεισοδίων, αποτέλεσε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η στάση των φίλων της Προοδευτικής στο θέμα ονομασίας των Σκοπίων, το οποίο έφερε την αντίδραση των φερόμενων φίλων του ΠΑΟΚ.

*Σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Προοδευτικής, οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι δε πρόσεξαν εάν η επίθεση πραγματοποιήθηκε από φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά είναι σίγουροι πως ήταν επίθεση ομάδας φασιστών.

epsm24.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.