Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ... Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε τουρκική εταιρεία για πώληση όπλων στο Ισλαμικό Κράτος

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε τουρκική εταιρεία για κατασκευή και πώληση όπλων στο Ισλαμικό Κράτος, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργε...

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε τουρκική εταιρεία για πώληση όπλων στο Ισλαμικό Κράτος

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε τουρκική εταιρεία για κατασκευή και πώληση όπλων στο Ισλαμικό Κράτος, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών της χώρας.





Πρόκειται για την εταιρεία κατασκευής οπλικών συστημάτων και συγκεκριμένα την Profesyoneller Elektronik, του Yunus Emre Sakarya, με την κατηγορία ότι σχεδίασε, κατασκεύασε και πούλησε μέρη ενός αγνώστου ονομασίας αεροσκάφους για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους.

Εκτός από την Profesyoneller Elektronik και τον ιδιοκτήτη της, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών «τιμώρησε» εταιρείες και φυσικά πρόσωπα στις Φιλιππίνες και στη Σομαλία, επίσης με την κατηγορία της υποστήριξης των τζιχαντιστών και της συνδιαλλαγής με το Ισλαμικό Κράτος.

Πιο συγκεκριμένα, στις Φιλιππίνες υποβλήθηκαν κυρώσεις στον Abdulpatta Escalon Abubakar, για προώθηση των οικονομικών και υλική υποστήριξη στο Ισλαμικό Κράτος.

Στη Σομαλία, κυρώσεις επιβλήθηκαν στον Mohamed Mire Ali Yusuf και στην εταιρεία του Liibaan Trading and Al Mutafaq Commercial Company, για «ενέργειες υποστήριξης του Ισλαμικού Κράτους στη Σομαλία».
/www.tribune.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.