Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ... Διπλή πρόκληση από την Άγκυρα: Έχουμε την δύναμη για στρατιωτική επιχείρηση στο Αιγαίο - "Ναι" στο όνομα Μακεδονία!

Πιο συγκεκριμένα, ο Επιτελάρχης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων είπε σε δηλώσεις του, ότι η Τουρκία έχει τη δύναμη για να διεξάγει στρατ...



Πιο συγκεκριμένα, ο Επιτελάρχης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων είπε σε δηλώσεις του, ότι η Τουρκία έχει τη δύναμη για να διεξάγει στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν και παράλληλα... στο Αιγαίο!






Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ακάρ επισήμανε χαρακτηριστικά πως: «Έχουμε την δύναμη για να διεξάγουμε στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν και ταυτοχρόνως στο Αιγαίο (...). Είμαστε αποφασισμένοι για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας, που προέρχονται από το διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες, σε όλες τις θάλασσες μας».




Την ίδια στιγμή, το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε ότι το τουρκικό γραφείο του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι το διήμερο 11-12 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, θα επισκεφτεί την Τουρκία για διμερείς συνομιλίες. Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση κάνει λόγο και για τους ισχυρούς δεσμούς της Τουρκίας με τα Σκόπια, τονίζοντας ότι «ένα από τα πιο θεμελιώδη στοιχεία του ισχυρού δεσμού μεταξύ των δύο χωρών είναι οι συμπατριώτες μας στη «Μακεδονία».»

Τέλος, στην εν λόγω ανακοίνωση η Τουρκία εξέφρασε τη στήριξη της Άγκυρας στην προοπτική ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ για «την ειρήνη και τη σταθερότητα στη χώρα και τα Βαλκάνια»...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.