Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ: Ληστής ζαχαροπλαστείου στη Λάρισα ήταν ο... υπάλληλός του!

Όταν οι συνεργοί του άρπαζαν τις εισπράξεις, ο 28χρονος φύλαγε τσίλιες σε αθέατο σημείο Υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου στη Λάρισα ήταν έ...


Όταν οι συνεργοί του άρπαζαν τις εισπράξεις, ο 28χρονος φύλαγε τσίλιες σε αθέατο σημείο
Υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου στη Λάρισα ήταν ένας από τους τρεις κακοποιούς που λήστεψαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου 2017! Μάλιστα, όταν οι συνεργοί του άρπαζαν τις εισπράξεις, ο 28χρονος φύλαγε τσίλιες σε αθέατο σημείο.




Μετά την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και την σύλληψη ενός 24χρονου που είχε στην κατοχή του και τα όπλα που χρησιμοποίησε μαζί με τον 39χρονο συνεργό του, όταν εισέβαλαν στην επιχείρηση, ένα πιστόλι κρότου με ένδεκα φυσίγγια στον γεμιστήρα και ένα αεροβόλο πιστόλι, ο ανακριτής Λάρισας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και για τον 28χρονο που κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία. Μετά την σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Οι τρεις δράστες της ληστείας ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα που κράτησε 13 μήνες και μόνο ο 39χρονος παραμένει ασύλληπτος. Αυτός μαζί με τον 24χρονο είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή πιστολιών τον 38χρονο ζαχαροπλάστη και τον είχαν εξαναγκάσει να τους παραδώσει το τσαντάκι που είχε μέσα χρηματικό ποσό, ένα μπλοκ επιταγών και ένα κινητό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.