Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Αθήνα θα νίωσει την οργή μας! Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου τολμήσει να ανέβει στα Ίμια»!!! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ... απο σύμβολο του Ερντογάν!

Απίστευτες απειλές από τον επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν - «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή μας, χειρότερη από αυτή στην Αφρ...



Απίστευτες απειλές από τον επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν - «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή μας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν» - «Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια ακόμα και του πρωθυπουργού αν τολμήσει να πατήσει στα Ίμια»






Απίστευτες απειλές εκστόμισε ο επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν προς την Ελλάδα. Ο Yigit Bulut, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο θέμα των Ιμίων.




Μεταξύ άλλων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».

Με αυτές τις δηλώσεις ο σύμβουλος του Ερντογάν δεν διστάζει να απειλήσει ακόμα και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναφερόμενος και σε υπουργό είναι βέβαιο ότι φωτογραφίζει τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.