Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περίεργο τουρκικό δημοσίευμα περί προσπάθειας της Ελλάδας να κάνει επεισόδιο στο Αιγαίο!

Κάτι δεν πάει καλά με τους γείτονες Τούρκους. Όλες οι κινήσεις τους δικαιολογημένα προκαλούν καχυποψία στην Αθήνα και ανησυχία στο ΓΕΕΘ...



Κάτι δεν πάει καλά με τους γείτονες Τούρκους. Όλες οι κινήσεις τους δικαιολογημένα προκαλούν καχυποψία στην Αθήνα και ανησυχία στο ΓΕΕΘΑ. Στο μπαράζ προκλήσεων στα Ίμια, έρχεται να προστεθεί ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Daily Sabah.





Σύμφωνα μ΄ όσα γράφει “τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να εκμεταλλευθεί την επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας” στη Συρία, για να δημιουργήσει επεισόδια στο Αιγαίο”!!!




Οι ανώνυμες τουρκικές πηγές υποστηρίζουν ότι οι τουρκικές ΕΔ είναι προετοιμασμένες για αυτό το ενδεχόμενο και επικαλούνται για ακόμη μια φορά την παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στα Ίμια. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας γίνεται λόγος για την επιμονή της Ελλάδας να στέλνει πλοία στα Ίμια!!! Το θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια. Από την περασμένη Κυριακή γύρω από τα Ίμια οι Τούρκοι έχουν διαρκώς από επτά μέχρι και 10 πλοία, θέλοντας να μεταδώσουν εικόνα αποκλεισμού της περιοχής.

Η κατασκευή τέτοιων δημοσιευμάτων ενδεχομένως να εντάσσεται σ΄ ένα γενικότερο τουρκικό σχέδιο για τη δημιουργία έντασης στο Αιγαίο, η οποία θα αποδοθεί …στην Ελλάδα.

militaire

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.