Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρικιαστικά αρρωστημένο… Υπάλληλος νεκροτομείου ασέλγησε σε πτώμα δολοφονημένης τηλεπερσόνας

Το 2008 δολοφονήθηκε η Οξάνα Απλεκάεβα, όταν περπατούσε κάποιο βράδυ αμέριμνη στους δρόμους της Μόσχας και κάποιος άγνωστος της επιτέθηκε κ...


Το 2008 δολοφονήθηκε η Οξάνα Απλεκάεβα, όταν περπατούσε κάποιο βράδυ αμέριμνη στους δρόμους της Μόσχας και κάποιος άγνωστος της επιτέθηκε και την στραγγάλισε δίπλα από μια γέφυρα.







Η Οξάνα ήταν πασίγνωστη στη Ρωσία από τη συμμετοχή της στο Big Brother. Η αστυνομία δεν κατάφερε να συλλάβει το δολοφόνο και η υπόθεση παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.




Πριν λίγο καιρό, 10 χρόνια μετά δηλαδή, κάποια νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, έκαναν επιτακτική την ανάγκη της εκταφής του πτώματος της Οξάνα. Έπρεπε να γίνει εκ νέου νεκροψία- νεκροτομή.

Όταν ύστερα από ώρα ο ιατροδικαστής τελείωσε το έργο του και ενώ όλοι περίμεναν να ανακοινώσει τα ευρήματα του, εκείνος σοκαρισμένος ψέλλισε ότι το πτώμα της Οξάνα είχε κακοποιηθεί. Κάποιος είχε κάνει σεξ επάνω στη σορό όταν εκείνη βρισκόταν στα ψυγεία μετά την εκταφή της.

Οι πρώτοι ύποπτοι ήταν φυσικά οι υπάλληλοι του νεκροτομείου και μετά από εξέταση του DNA, η αστυνομία κατέληξε στον άνθρωπο που ασέλγησε στο πτώμα. Ήταν ο 37χρονος Αλεξαντάρ Κ.



Εργαζόταν στο νεκροτομείο σαν υπάλληλος τα τελευταία 12 χρόνια. Αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες για να απαγγελθούν κατηγορίες για τη βεβήλωση νεκρού, η αστυνομία όμως διευκρινίζει ότι ο Αλεξαντάρ και η πράξη του, δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Οξάνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.