Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΣΣΣΟΦΟ ΒΡΩΜΕΣ! Λεσβίες ξυλοκοπούσαν αναλέητα, κλείδωναν σε ντουλάπες τρία παιδιά και τα ανάγκαζαν να τρώνε ακαθαρσίες σκύλων

Τα ανάγκαζαν να τρώνε ακαθαρσίες σκύλων και τα κλείδωναν σε ντουλάπες και στο υπόγειο τουλάχιστον επί έξι μήνες Μια νέα υπόθεση β...



Τα ανάγκαζαν να τρώνε ακαθαρσίες σκύλων και τα κλείδωναν σε ντουλάπες και στο υπόγειο τουλάχιστον επί έξι μήνες





Μια νέα υπόθεση βασανισμού παιδιών συγκλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς όπως αποκάλυψε η αστυνομία στο Μέριλαντ, ένα ζευγάρι λεσβιών κρατούσε φυλακισμένα, ξυλοκοπούσε ανελέητα και κλείδωνε τρία παιδιά σε ντουλάπες και στο υπόγειο, ενώ τα ανάγκαζε να τρώνε ακόμα και ακαθαρσίες σκύλων!



Τα παιδιά, ηλικίας 8, 9 και 10 ετών, δέχονταν από τις δύο γυναίκες επιθέσεις με όπλο ηλεκτροσόκ, «ηλεκτρονικές συσκευές ελέγχου», όπως τις περιέγραψαν οι αστυνομικοί, που επίσης δήλωσαν σοκαρισμένοι από όσα είδαν τα μάτια τους. Η 29χρονη Αμάντα Ράιτ και η 25χρονη φίλη της Μπεσλίν Τζόζεφ χτυπούσαν τα παιδιά με ζώνες και καλώδια, τα κρατούσαν κλεισμένα σε ντουλάπες ή στο υπόγειο και απειλούσαν να τα σκοτώσουν εάν έλεγαν σε κανέναν τι συμβαίνει, είπαν οι ερευνητές της υπόθεσης, που έφτασαν στο «σπίτι του τρόμου», μετά από μια ανώνυμη καταγγελία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα παιδιά με ματωμένες μύτες, μελανιές και χτυπήματα σε όλο τους το σώμα και αποκάλυψαν πως τουλάχιστον επί έξι μήνες τρέφονταν μόνο με ψωμί, νερό και βρώμη.
Και οι δύο γυναίκες κατηγορούνται πλέον για κακοποίηση παιδιών, ενώ δεν διευκρινίστηκε ποια ήταν η σχέση τους με τα παιδιά αυτά ή γιατί προέβησαν σε αυτές τις πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.