Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΜΑΡΙ...!!! Σάλος με τον παιδόφιλο καθηγητή – κοινοτάρχη που κακοποιούσε 9χρονα κοριτσάκια στο φροντιστήριο της συζύγου του στη Λεμεσο!

Ο 62χρονος εκπαιδευτικός βρίσκεται για ακόμα μια φορά ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς έχει καταγγελθεί από τις οικογένειες μια 8χρονης και μ...


Ο 62χρονος εκπαιδευτικός βρίσκεται για ακόμα μια φορά ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς έχει καταγγελθεί από τις οικογένειες μια 8χρονης και μια 9χρονης για άσεμνες εις βάρος τους επιθέσεις εν ώρα μαθήματος, ενώ το 2014 είχε καταδικασθεί και για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης μαθήτριάς του στο φροντιστήριό του, ενώ βάσει δικαστικής αποφάσεως είχε εκπέσει και του αξιώματος του Κοινοτάρχη του χωριού του.






Στιγμές φρίκης, που θα τις σημαδεύουν για μια ζωή ζούσαν μικρά κοριτσάκια, ηλικίας 8 και 9 ετών στις αίθουσες των ιδιωτικών φροντιστηρίων του 62χρονου από χωριό της Επαρχίας Λεμεσού. Ο εν λόγω μάλιστα εκπαιδευτικός, είναι υπότροπος παιδόφιλος, καθώς είχε καταδικασθεί το 2014 για παρόμοιας φύσεως αδικήματα, και πάλι σε μαθήτριά του, τότε 13 ετών!

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newsit.com.cy




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.