Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΣΟΥΠΕΡ ΕΞΕΛΙΞΗ... Ύποπτος για φόνο 71χρονου Έλληνα ο Αφγανός με τους πυροκροτητές που του είχε χορηγηθεί πολιτικό άσυλο!

Νέα δεδομένα προστίθενται στην αστυνομική έρευνα για την δράση του Αφγανού που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας στις 28 Ιανουαρίου με 78 πυρ...

Ύποπτος για φόνο 71χρονου Έλληνα ο Αφγανός με τους πυροκροτητές που του είχε χορηγηθεί πολιτικό άσυλο!

Νέα δεδομένα προστίθενται στην αστυνομική έρευνα για την δράση του Αφγανού που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας στις 28 Ιανουαρίου με 78 πυροκροτητές, καθώς γενετικό υλικό του φέρεται να εντοπίστηκε πάνω σε φυσίγγιο καραμπίνας με την οποία είχε εκτελεστεί ένας κτηνοτρόφος ηλικίας 71 ετών στο Κορωπί στις 15 Δεκεμβρίου του 2017.




Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως, ο Αφγανός διέμενε σε παράπηγμα κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε εντοπιστεί με τραύμα το κεφάλι.

Σε κοντινή απόσταση είχε βρεθεί ένα φυσίγγιο πάνω στο οποίο εντοπίστηκε γενετικό υλικό του Αφγανού, ενώ αστυνομικοί εκτιμούν πως κίνητρό του ήταν η ληστεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πυροκροτητές έχουν πιθανότατα κλαπεί από επιχείρηση στα Μεσόγεια, ενώ πλέον οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής εξετάζουν εάν εμπλέκεται και σε άλλες έκνομες πράξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.