Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ομογενής απο τη Γεωργία ο 47χρονος πολύτεκνος που γάζωσαν σε ταβέρνα στην Κύπρο

Άγριο φονικό έγινε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι στη Γερμασόγεια της Κύπρου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρός είναι ο 47χρονος Ερνέσ...


Άγριο φονικό έγινε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι στη Γερμασόγεια της Κύπρου.





Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρός είναι ο 47χρονος Ερνέστος Λεωνίδης, ομογενής από τη Γεωργία, πατέρας 5 παιδιών και κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος δέχθηκε 3 πυροβολισμούς από τρία άτομα σε κιόσκι πίσω από ταβέρνα κοντά στον Ποταμό Γερμασόγειας.

Όπως μεταδίδει το sigmalive, οι δύο από τους τρεις εκτελεστές φορούσαν αποκριάτικες μάσκες.




Το 47χρονο θύμα βρισκόταν σε ταβέρνα και συνοδευόταν από ακόμα δύο άνδρες και κάποια στιγμή δέχτηκε τηλεφώνημα ενώ η παρέα του έφυγε για να παραγγείλει.
Όταν ο 47χρονος κατευθύνθηκε προς την έξοδο της ταβέρνας για να μιλήσει στο κινητό του, τον πλησίασαν οι 3 εκτελεστές και ένας από αυτούς τον γάζωσε με 3 σφαίρες!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sigmalive, o άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται το υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα ενώ το αστυνομικό τμήμα Λεμεσού έχει ξεκινήσει τις έρευνες λαμβάνοντας τις πρώτες καταθέσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.