Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θαύμα στην Κύπρο... Βρέφος ήταν νεκρό επί 45 λεπτά και Επανήλθε πριν το νεκροτομείο///

Ένα περιστατικό που συγκλονίζει σημειώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με πρωταγωνιστή βρέφος μόλις 2 μηνών, το οποίο αφού για περισσότ...

Θαύμα: Βρέφος ήταν νεκρό επί 45 λεπτά – Επανήλθε πριν το νεκροτομείο

Ένα περιστατικό που συγκλονίζει σημειώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με πρωταγωνιστή βρέφος μόλις 2 μηνών, το οποίο αφού για περισσότερο από 1 ώρα δεν είχε παλμούς, στη συνέχεια επανήλθε.






Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος από τη Ρουμανία, μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, βασταζόμενο από τον πατέρα του, μετά από συχνούς εμετούς , τους οποίους κατάπιε με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του.




Αμέσως το παρέλαβαν ένας παιδίατρος και ένας αναισθησιολόγος, όπου επεχείρησαν με την μέθοδο κάρπα να αφαιρέσουν τους εμετούς για να μπορέσει να αναπνεύσει.

Έκαναν την μέθοδο αυτή για 45 ολόκληρα λεπτά, όσα είναι και το μάξιμουμ του πρωτοκόλλου, χωρίς ωστόσο να γίνει κατορθωτή η επαναφορά των παλμών του βρέφους.

Παρών ήταν και οι γονείς του από τη Ρουμανία, τους οποίους μετά από περίπου 1 ώρα, ενημέρωσαν ότι το παιδάκι τους δεν επανήλθε.

Λίγη ώρα μετά νοσηλεύτρια του νοσοκομείου, η οποία πήγε για να κάνει το τελικό καρδιογράφημα στο βρέφος, και να το μεταφέρει στο νεκροτομείο, είδε το μωρό να έχει κόκκινο χρώμα στα μάγουλά του ενώ με έκπληξη εντόπισε παλμούς.

Αμέσως κλήθηκαν ιατροί όπου το διασωλήνωσαν , και ξεκίνησαν τη διαδικασία για μεταφορά του στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ταυτόχρονα του διενήργησαν αξονικό, ο οποίος έδειξε 3 ευρήματα. Επισκληρίδιο, αραχονειδή εμφορά και κρανιογκεφαλική κάκωση.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Με πληροφορίες από: tvonenews.com.cy

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.