Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όργια με 400… καλεσμένους σε σουίτες ακολασίας σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης

Πανέτοιμοι για πέντε αξέχαστα μερόνυχτα ατελείωτων οργίων και ροζ πάρτι με κοκτέιλ και ιδιαίτερο dress code είναι οι 400 swingers, οι...



Πανέτοιμοι για πέντε αξέχαστα μερόνυχτα ατελείωτων οργίων και ροζ πάρτι με κοκτέιλ και ιδιαίτερο dress code είναι οι 400 swingers, οι οποίοι δεν βλέπουν την ώρα να πάνε στην Κρήτη.




Τα 200 ζευγάρια θα καταλύσουν από τις 28 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου θα επιδοθούν σε όργια, όχι μόνο στις σουίτες, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους, όπου θα κυκλοφορούν γυμνοί και θα ανταλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους.




Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα θα αποτελέσει το τέλειο μέρος για τους 400… καλεσμένους. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso δεν θα λείψουν και τα πικάντικα πάρτι, με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά, άλλους ρόλους και άλλο dress code.

Βέβαια όσοι θελήσουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς οι τιμές για την κράτηση είναι ιδιαίτερα «τσουχτερές». Συγκεκριμένα, οι τιμές ξεκινούν από 1.149 ευρώ το άτομο για ένα superior room και φτάνουν τα 2.224 ευρώ για μία junior suite με μπαλκόνι και τζακούζι.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.