Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΜΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ: ΛΕΝΕ... οτι έστειλαν απειλητικές επιστολές σε ακόμη 4 κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργούς αλλα ΔΕ ΛΕΝΕ σε ποιους

Εκτός από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, απειλητικές επιστολές έχουν λάβει άλλοι τέσσερις υπουργοί, καθώς και βουλευτές τις κυβέρνη...



Εκτός από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, απειλητικές επιστολές έχουν λάβει άλλοι τέσσερις υπουργοί, καθώς και βουλευτές τις κυβέρνησης.




Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Κοτζιάς έλαβε δύο επιστολές. Στην πρώτη δεχόταν απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του, καθώς ο άγνωστος αποστολέας έγραφε πως υπάρχουν τρεις σφαίρες για τον υπουργό και την οικογένειά του. Η δεύτερη επιστολή, της οποίας ο αποστολέας δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι ο ίδιος, έχει κοινοποιηθεί και σε τέσσερις ακόμα υπουργούς.




Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι υπάρχουν επιστολές και σε άλλα υπουργεία. «Υπάρχουν επιστολές που γράφουν ότι κοινοποιούνται και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται» και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν είναι η κύρια έκφραση πάνω σε αυτό το ζήτημα από τους ακραίους κύκλους. Η κύρια έκφραση βγαίνει μέσα από την φωνή της κυβέρνησης από την μια μεριά ή των ανθρώπων που έχουν διαφορετική αντίληψη της αντιπολίτευσης άλλων πολιτών και δεν εκφράζονται οι ακραίοι, ποτέ δεν εκφράστηκαν και δεν έδωσαν το χρώμα τους οι ακραίοι, αλλά δημιουργούν πρόβλημα, δημιουργούν πρόβλημα στην νομιμότητα, δημιουργούν πρόβλημα στο διάλογο για τα εθνικά θέματα.»

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το αν η δημοσιοποίηση της ύπαρξης της επιστολής θα λειτουργήσει θετικά ή μπορεί να μπούνε φιτιλιές από ανθρώπους που σκέφτονται με περίεργο τρόπο ο κ. Τόσκας είπε:

«Εμείς δεν παίζουμε με σκοπιμότητες ούτε όταν πιάσουμε ένα πρόβλημα εξετάζουμε το πώς θα το πάρει ο κάθε άνθρωπος, εμείς οφείλουμε σας υπεύθυνη Ηγεσία του Υπουργείου και σαν Κυβέρνηση να παρουσιάζουμε το πρόβλημα, να πούμε ότι δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα όρια, ώστε και να απομονωθούν οι άνθρωποι από το κοινωνικό σύνολο και να μπορέσουν να εκφραστούν με ειρηνικό τρόπο αυτοί που έχουν την οποιαδήποτε άποψη.»

Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Κυριακής σημείωσε ότι κοινή αντίληψη όλων, και της κυβέρνησης αλλά και πιστεύω των ανθρώπων που θα κατέβουν να διαδηλώσουν είναι να υπάρξει μεν έκφραση της γνώμης τους αλλά μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα ηρεμίας και σεβασμού του δημοκρατικού πολιτεύματος, είπε ο υπουργός. «Δεν φοβόμαστε επεισόδια. Πιστεύουμε ότι θα γίνει σε ήρεμο κλίμα το συλλαλητήριο αλλά έχουμε πάρει μέτρα που πρέπει να πάρουμε» τόνισε.




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.