Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περίπου 30 οι κουκουλοφόροι ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής...! Άγριο Ξύλο με τους Χρυσαυγίτες που ήταν μέσα...

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 19.30 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, όταν 30 περίπου κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σπάζ...

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 19.30 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, όταν 30 περίπου κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σπάζοντας τις τζαμαρίες.






Οι άγνωστοι συνεπλάκησαν με μέλη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία του κόμματος και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή ή σύλληψη.




Από την Χρυσή Αυγή αναρτήθηκε πριν λίγο το παρακάτω κείμενο:

Πριν από λίγο ομάδα παρακρατικών κρανοφόρων με ρόπαλα στα χέρια επιτέθηκε κατά των Γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Οι "αντιεξουσιαστές" άρχισαν να σπάνε την είσοδο και να γράφουν συνθήματα, μέχρι την ώρα που οι Συναγωνιστές από τα γραφεία απέκρουσαν την επίθεση και τους έτρεψαν σε φυγή.

Να σημειωθεί πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά από την Γενική Ασφάλεια και η περιοχή είναι γεμάτη αστυνομικούς.

Παρόλα αυτά όμως δεν έγινε καμία σύλληψη, καμία ενέργεια για τον εντοπισμό και την προσαγωγή των παρακρατικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.