Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ...!!! Νεαρός παρέλυσε από τη μέση και κάτω μετά από 20ωρο «μαραθώνιο» gaming σε ίντερνετ καφέ

Προσπάθησε να πάει τουαλέτα και διαπίστωσε... ότι ήταν αδύνατο Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα η είδηση ότι ένας νεαρός έχασε τελείως ...



Προσπάθησε να πάει τουαλέτα και διαπίστωσε... ότι ήταν αδύνατο
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα η είδηση ότι ένας νεαρός έχασε τελείως την αίσθηση των ποδιών του και παρέλυσε από τη μέση και κάτω μετά από 20ωρο «μαραθώνιο» gaming σε ίντερνετ καφέ, την περασμένη εβδομάδα.






Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο νεαρός είχε ξεκινήσει να παίζει ένα εθιστικό παιχνίδι, που τελευταία έχει μεγάλη «απήχηση» στον κόσμο του gaming, σε ένα ίντερνετ καφέ στη Τζιανξίνγκ, στις 27 Ιανουαρίου.




Είκοσι ώρες μετά και ενώ δεν είχε σηκωθεί καθόλου από τη θέση του για να φάει ή για να πιει νερό, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να αφήσει την οθόνη για λίγα λεπτά ώστε να πάει τουαλέτα, ωστόσο διαπίστωσε ότι αυτό... ήταν αδύνατο.


«Έμοιαζε σαν να είχε χάσει τελείως την αίσθηση των ποδιών του, δεν μπορούσε να τα κουνήσει καθόλου. Χρειάστηκε να καλέσουμε ασθενοφόρο» δήλωσε ένας από τους φίλους του νεαρού που ήταν παρών στο συμβάν.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ιστότοπος Pear δέιχνει έναν φίλο του άνδρα να βοηθά τους τραυματιοφορείς να μεταφέρουν τον gamer από την καρέκλα του μπροστά στον υπολογιστή πάνω στο φορείο.

Σύμφωνα με κινεζικά media, ο νεαρός παραμένει στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο της υγείας του.



Ο εθισμός με τα video games στην Κίνα έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας, με πολλούς γονείς να στέλνουν τα παιδιά στους σε «κατασκηνώσεις ψηφιακής αποτοξίνωσης» ώστε να τα ξεκολλήσουν από τους υπολογιστές τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.