Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαντακώθηκε... Με μούτρα έφυγε από το στούντιο του ΑΝΤ1 η κοπελίτσα που εκσφενδωνίστηκε από πολυθρόνα κατά τη διάρκεια παιχνιδιού ΒΙΝΤΕΟ

Μια κακή στιγμή κατά τη διάρκεια του show ήταν η πτώση παίκτριας από την καρέκλα εν ώρα παιχνιδιού που ευτυχώς δεν προέβη μοιραία. Η νεα...



Μια κακή στιγμή κατά τη διάρκεια του show ήταν η πτώση παίκτριας από την καρέκλα εν ώρα παιχνιδιού που ευτυχώς δεν προέβη μοιραία. Η νεαρή Δήμητρα εκτός από το σοκ που υπέστη – μετά την εκσφενδόνισή της από την καρέκλα – σηκώθηκε και εξήγησε πως είναι καλά και ότι δεν χτύπησε.




Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς αντέδρασαν ψύχραιμα στο δυσάρεστο και αναπάντεχο συμβάν και κατάφεραν αμέσως να επανέλθουν στη ροή της εκπομπής.





Η κάμερα της εκπομπής, «Φτιάξε καφέ να στα πω», συνάντησε τη νεαρή κοπέλα με τη δίδυμη αδελφή της και τη μητέρα τους, κατά την έξοδό τους από τα studio ΚΑΠΑ. Η Δήμητρα όχι μόνο δεν ήταν το ίδιο χαλαρή και χαμογελαστή όπως στον αέρα του show αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στην κάμερα.

Δείτε το απόσπασμα



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.