Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ...!!! Στην Ερμού φάτσα στη Βουλή με Σημαιάρα 150 τ.μ. η εξεδρα του ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ Συλλαλητηρίου!

Σε μια ταράτσα του κέντρου ήδη ξεδιπλώνεται η σημαία των 150 τμ που την Κυριακή θα βρισκεται στα χέρια των διαδηλωτών από το Σύνταγμα μ...



Σε μια ταράτσα του κέντρου ήδη ξεδιπλώνεται η σημαία των 150 τμ που την Κυριακή θα βρισκεται στα χέρια των διαδηλωτών από το Σύνταγμα μέχρι τους στύλους του Ολυμπίου Διός. Είναι η ελληνική σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στο κέντρο, που επί εφτά ολόκληρες μέρες ετοιμάζεται...




Τα πρώτα ηχεία, τα καλώδια για τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις, οι ετοιμασίες του σκηνοθέτη για τις κάμερες, οι εργασίες για την τοποθέτηση της εξέδρας δείχνουν ένα μέρος από τις πυρετώδεις προετοιμασίες.




Η εξέδρα δεν θα τοποθετηθεί στο συντριβάνι της πλατείας όπως είχε διαρρεύσει αρχικά αλλά στο σημείο που το 2000 ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μίλησε στα πλήθη για τις ταυτότητες, δηλαδή στην αρχή της Ερμού απέναντι από τη Βουλή.

«Αποφασίσαμε να στήσουμε την εξέδρα στην Ερμού ώστε να έχουμε πίσω φόντο τη Βουλή και τον κόσμο στα σκαλιά μπροστά από τη Βουλή», λέει στο protothema.gr o σκηνοθέτης του συλλαλητηρίου Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

Οι μηχανές δουλεύουν στο «κόκκινο», ακόμα και σε βιοτεχνίες και τυπογραφεία που ετοιμάζουν σημαίες αλλά και πανό που θα δούμε αύριο στο συλλαλητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.