Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Συλλαλητήριο Αθήνα: Εκτιμήσεις για περισσότερους από 1,5 εκατ. διαδηλωτές - Νέο βίντεο-κάλεσμα...

Νέο βίντεο αναρτήθηκε από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου στο οποίο καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής...

Συλλαλητήριο Αθήνα: Εκτιμήσεις για περισσότερους από 1,5 εκατ. διαδηλωτές - Νέο βίντεο-κάλεσμα

Νέο βίντεο αναρτήθηκε από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου στο οποίο καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής (4/2) για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων.





«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα», ακούγεται να λέει μία αντρική φωνή ενώ στη συνέχεια καλεί τους πολίτες να παρευρεθούν στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να συμμετέχουν στην συγκέντρωση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών η συμμετοχή στο συλλαλητήριο αναμένεται να φτάσει τους 1,5 εκατομμύρια διαδηλωτές.

«Στις 4/2 στις 2μμ στο Σύνταγμα, ο Ελληνικός λαός υψώνει το ανάστημά του και διατρανώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν διατίθεται να ξεπουλήσει την ιστορία του. Καμία παραχώρηση του όρου Μακεδονία ή παραγώγου του, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην ονομασία των Σκοπίων. Η ιστορία μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη», αναφέρουν επίσης οι διοργανωτές.

Δείτε το βίντεο







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.