Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

WELL DONE! Ο ισραηλινός στρατός ανατίναξε τεράστιο τούνελ της τρομοκρατικής Χαμάς

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Independent αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ βομβάρδισαν μια περιοχή ανατολικά της πόλη...



Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Independent αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ βομβάρδισαν μια περιοχή ανατολικά της πόλης Ράφαχ κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο






Ένα τεράστιο τούνελ από το Ισραήλ μέχρι την Αίγυπτο, μέσω της Λωρίδας της Γάζας ανατίναξε ο ισραηλινός στρατός καθώς η υπόγεια κατασκευή της Χαμάς χρησίμευε για την μεταφορά τρομοκρατών και οπλισμού.





Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Independent αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ βομβάρδισαν μια περιοχή ανατολικά της πόλης Ράφαχ κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο.

«Καταλάβαμε ότι επρόκειτο για μια σήραγγα που χρησιμοποιούσαν τρομοκράτες, καθώς περνούσε κάτω από στρατηγικά σημεία» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ Συνταγματάρχης Τζόναθαν Κόρνικους. Σύμφωνα με τον ίδιο η πολεμική αεροπορία ανατίναξε την σήραγγα μήκους περίπου 1,6 χιλιομέτρων η οποία είχε βάθος έως και 80 μέτρα.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι η σήραγγα ήταν μια μεγάλη κατασκευή που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες (σ.σ εννοώντας την Χαμάς) και προειδοποίησε την οργάνωση ότι το Ισραήλ θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.