Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TON BΡΗΚΑΝ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...

Λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ταυτοποίησαν τον οδηγό του μοιραίου αυτοκ...





Λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ταυτοποίησαν τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 66χρονο λαχειοπώλη στον δρόμο της Παρηγοριάς.




Οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει πολλά στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων αλλά και από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο οδόστρωμα, τα οποία τους "οδήγησαν" σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο.

Από το πρωί της πρωτοχρονιάς, οι αστυνομικοί εξέτασαν αρκετά οχήματα που ταίριαζαν στις περιγραφές και στα στοιχεία που είχαν και νωρίς το απόγευμα εντόπισαν έξω από σπίτι στην περιοχή του Σταλού το ασημί αγροτικό με εμφανή ίχνη τρακαρίσματος, τα οποία ταίριαζαν στα στοιχεία που είχε συλλέξει, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, δεν βρέθηκε, ενώ αναμένεται να παραδοθεί μετά την λήξη της προθεσμίας για την αυτόφωρη διαδικασία.