Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ! ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ RT...

Το ρωσικό RT με σημερινό άρθρο του, κάνει αναφορά στην αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά. Ο τίτλος του άρθρου είναι: "Σατ...






Το ρωσικό RT με σημερινό άρθρο του, κάνει αναφορά στην αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά. Ο τίτλος του άρθρου είναι: "Σατανική αυτοκτονία: Ζευγάρι τουριστών βρέθηκε νεκρό σε ελληνικό νησί"...






«Το ζευγάρι τουριστών που βρέθηκε νεκρό σε ελληνικό ξενώνα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, φαίνεται πως αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές» δημοσιεύει το ρωσικό δίκτυο.

Και συνεχίζει:

«Μία 23χρονη από τη Βουλγαρία, η Lilia Botuseva, που είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από την οικογένειά της τον Ιούνιο, βρέθηκε νεκρή δίπλα στον 30χρονο Γερμανό, μέσα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο χωριό Βλαχάτα, στο νησί της Κεφαλονιάς. Τα πτώματά τους βρέθηκαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς από τον ιδιοκτήτη του δωματίου, όπου έμεναν από τις 26 Δεκεμβρίου.

Μαχαίρια, κεριά και σατανικές πεντάλφες βρέθηκε στο σημείο, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι συμμετείχε σε σατανιστική τελετή.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, έγραψε στην αναφορά της ότι η γυναίκα πέθανε πρώτη κόβωντας τον εαυτό της με μια λεπίδα. Στη συνέχεια, ο άνδρας μαχαιρώθηκε στην καρδιά ενώ ήταν στο μπάνιο.»

Και το άρθρο καταλήγει:

«Η Botuseva δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από την οικογένειά της τον Ιούνιο αλλά οι έρευνες σταμάτησαν όταν επικοινώνησε με τις αρχές και τις ενημέρωσε ότι βρισκόταν στη Γερμανία. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ελλάδα με αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες, το οποίο ο άνδρας είχε νοικιάσει από τη Γερμανία»



Πηγή: rt