Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«MΑΥΡΗ» ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ: ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ

Στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ έκανε την πιο μοναχική Πρωτοχρονιά η Μυτιληνιά που «πιάστηκε» στο αεροδρόμιο με 2.6 κιλά κοκαΐνης. ...

Η «μαύρη» Πρωτοχρονιά της 19χρονης στη φυλακή της Κίνας: Θα αποκαλύψει ποιος της έδωσε την κοκαΐνη





Στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ έκανε την πιο μοναχική Πρωτοχρονιά η Μυτιληνιά που «πιάστηκε» στο αεροδρόμιο με 2.6 κιλά κοκαΐνης.





Η 19χρονη Ειρήνη μακριά από την οικογένειά της, την οποία αναπολεί κάθε στιγμή πίσω από τα παγωμένα κάγκελα της φυλακής, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κατάθεση της σε δικαστήριο της Κίνας, όπου θα καταθέσει και επίσημα τα ονόματα όσων την ενέπλεξαν στο σκάνδαλο με τα ναρκωτικά.

Αυτές οι γιορτές των Χριστουγέννων ήταν πολύ διαφορετικές για την 19χρονη Ειρήνη. Μακριά από τους γονείς της και τους φίλους της, η 19χρονη έκανε Πρωτοχρονιά με τις άλλες κρατούμενες στο αφιλόξενο περιβάλλον της φυλακής. Εδώ και δύο μήνες ετοιμάζεται για την στιγμή που θα καταθέσει επίσημα στις Αρχές τα όσα γνωρίζει για τη σπείρα που – όπως υποστηρίζει η ίδια – την ενέπλεξε με τα ναρκωτικά χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, μέσα στον Ιανουάριο θα εξεταστεί επίσημα από τις Αρχές του Χονγκ Κονγκ, για να καταθέσει όλα τα ονόματα των προσώπων που εμπλέκονται στο κύκλωμα. Όλο αυτό το διάστημα η Ειρήνη προσπαθεί να προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε η επικείμενη δίκη της να έχει θετικό αποτέλεσμα και να μπορέσει να γυρίσει στην Ελλάδα, για να δικαστεί.


Ο μοναδικός τρόπος για να γυρίσει Ελλάδα

Οι γονείς της 19χρονης υπέβαλαν αναφορά, ώστε η κόρη τους να διωχθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και στην Ελλάδα.





Πρόκειται για ένα νομικό τρικ του δικηγόρου της οικογένειας, Σάκη Κεχαγιόγλου, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες η Ειρήνη να γυρίσει στη χώρα μας και να δικαστεί στα ελληνικά δικαστήρια για τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ.

Όπως αποκαλύπτει το STAR η χώρα μας δεν έχει διακρατική συμφωνία με το Χόνγκ Κόνγκ για την έκδοση κρατουμένων, η δίωξη της υπόθεσης στην Ελλάδα είναι ο μόνος δρόμος που της δίνει ελπίδες να έρθει να δικαστεί στη χώρα μας.

newsbomb.gr