Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

LOVE FOR EVER... Πούτιν-Ερντογάν μίλησαν στο τηλέφωνο: Είμαστε «ικανοποιημένοι» από τη σύνοδο στο Σότσι για τη Συρία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο ομόλογός του της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασαν την κοινή τους ικανοποίηση από τα...

Πούτιν-Ερντογάν μίλησαν στο τηλέφωνο: Είμαστε «ικανοποιημένοι» από τη σύνοδο στο Σότσι για τη Συρία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο ομόλογός του της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασαν την κοινή τους ικανοποίηση από τα αποτελέσματα του συνεδρίου του Σότσι για τη Συρία, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της ρωσικής Προεδρίας.







Οι δύο αρχηγοί κρατών συζήτησαν για το αποτέλεσμα αυτής της -υπό την αιγίδα της Ρωσίας- διάσκεψης για την επίτευξη ειρήνης στη Συρία, που έγινε την Τρίτη στο ρωσικό θέρετρο στην Μαύρη Θάλασσα.




Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης για την συνεργασία τους στη διατήρηση ζωνών αποκλιμάκωσης της σύγκρουσης στη Συρία.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση πηγής του προεδρικού μεγάρου της Τουρκίας, σύμφωνα με την οποία οι δύο ηγέτες υπογράμμισαν κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία την σημασία που είχε η διάσκεψη στο Σότσι για την σύγκρουση στη Συρία, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν κατά τη διάρκειά της.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν επίσης, σύμφωνα με την πηγή, να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη δημιουργία παρατηρητηρίων στην επαρχία Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία.

Τέλος σύμφωνα και πάλι με την ίδια πηγή, ο Τούρκος πρόεδρος μοιράστηκε με τον Ρώσο ομόλογό του πληροφορίες όσον αφορά την επίθεση της Τουρκίας στην περιοχή Εφρίν της Συρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.