Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Korth sky marshal: Το περίστροφο των 9mm για αυτοπροστασία BINTEO

Το Korth Sky Marshal είναι ένα περίστροφο 9 mm Luger με ράγα Picatinny για αυτοπροστασία. Ενώ είναι πιο ακριβό από τα πολλά ...



Το Korth Sky Marshal είναι ένα περίστροφο 9 mm Luger με ράγα Picatinny για αυτοπροστασία.







Ενώ είναι πιο ακριβό από τα πολλά κοινά περίστροφα στην αμερικανική αγορά, το Sky Marshall είναι πολύ πιο προσιτό από τα άλλα πυροβόλα όπλα Korth που μπορεί να κοστίσουν πάνω από 6000 δολάρια.

 Το περίστροφο το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση IWA 2015, σχεδιάστηκε για μαζική παραγωγή σε αντίθεση με τα ακριβά αθλητικά περίστροφα που κατασκευάζονται από την εταιρεία σε πολύ μικρές ποσότητες για απαιτητικούς συλλέκτες.


Το Sky Marshal είναι ένα υπέροχο μικρό όπλο. Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος των 9 χιλιοστών περιστρόφων, το Sky Marshal δεν έχει ανάγκη για moon clips. Το Sky Marshal είναι ελαφρύ και έρχεται με μια κάννη 2-ιντσών. Διαθέτει πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και προαιρετικές ράγες στο πλάι για φακούς και καταδείκτες λέιζερ.





Σε αντίθεση με πολλά περίστροφα συγκεκαλυμμένης οπλοφορίας έχει μια πλήρους μεγέθους λαβή που καθιστά το όπλο εύκολο στο χειρισμό και τη βολή ακόμη και με τις πιο δυνατές γομώσεις των 9 χιλιοστών.


Η σκανδάλη διπλής ενέργειας του περίστροφου Korth Sky Marshal, αν και βαρύτερη από πολλά παρόμοια σχέδια είναι εξαιρετικά τραγανή, και επιτρέπει τη γρήγορη βολή και την ακριβή τοποθέτηση των βολών στο στόχο, ταυτόχρονα.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.