Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ELSA GATE: ΠΩΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΩ YOUTUBE ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Εν ολίγοις, πολύ άρρωστοι χρησιμοποιούν πολύπλοκη πλύση εγκεφάλου και ψυχολογία MKULTRA, για να ...






Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Εν ολίγοις, πολύ άρρωστοι χρησιμοποιούν πολύπλοκη πλύση εγκεφάλου και ψυχολογία MKULTRA, για να διαφθείρουν σκοπίμως παιδιά, για πολλούς λόγους, μέσω της χρήσης κινούμενων σχεδίων και χαρακτήρων ποπ κουλτούρας σε σύντομα κινούμενα (μερικές φορές με ηθοποιία) βίντεο.



Ως πολιτισμικός νιχιλισμός, ως μέσο καλλωπισμού, ως εισόδημα από την παιδοφιλία, σαν ένα συγκεκαλυμμένο πείραμα στον έλεγχο της μαζικής σκέψης ή ένας συνδυασμός δύο ή περισσοτέρων – ή ίσως και άλλοι λόγοι που δεν είναι άμεσα εμφανείς σε αυτό το στάδιο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πως είναι κάτι τελείως αρρωστημένο και πρέπει να το σταματήσουμε.

Όποτε οι άνθρωποι μιλάνε για αυτά τα βίντεο Elsagate στο διαδίκτυο, όλοι φαίνεται να συμφωνούν ότι τα βίντεο αυτά βλάπτουν τα παιδιά με κάποιο τρόπο. Αν και δεν αμφισβητείται η παράξενη, αλλόκοτη φύση αυτών των βίντεο, αναρωτιέται κανείς αν η συμπεριφορά των παιδιών στην πραγματικότητα επηρεάζεται αρνητικά από αυτά τα βίντεο ή αν είναι απλώς άνθρωποι που βλέπουν κάτι που θεωρούν ότι είναι άγευστο και θεωρούν ότι είναι ακατάλληλο για παιδιά.







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ