Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΟΜΩΣ Ε;;; ΔΕΙΤΕ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΠΩΣ «ΞΕΠΛΕΝΕΙ» ΤΟΝ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ... ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ... ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ... ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ - ...






ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ... ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ - ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ... ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΛΑ! - ΒΙΝΤΕΟ


ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ...!!! Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ «ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ!»


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ... ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ...


To γεγονός ότι είναι βουλευτής, δεν τον έχει εμποδίσει ούτε στιγμή όταν βρίσκεται στην Καλαμάτα να φοράει την ποδιά του και να κάνει αυτό που έκανε από πιτσιρικάς: να ζυμώνει και να φουρνίζει!




Ο λόγος για τον ο Πέτρο Κωνσταντινέα, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αυτό έκανε και προχθές τα ξημερώματα, που βρέθηκε στον φούρνο του κι έβγαλε το ψωμί της ημέρας.


Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία του επί το έργον στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κι έγραψε χαρακτηριστικά: “Πότε δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα σε κάτι που σηκώθηκες στη μέση της νύχτας για να φτιάξεις“!!!


Η εικόνα αυτή δεν προκαλεί εντύπωση σε όσους γνωρίζουν τον βουλευτή.

Δείτε την ανάρτηση:





Πηγή πληροφοριών: messinialive.gr