Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο Αγρίνιο: αποπειράθηκε να δολοφονήσει πατέρα και γιο και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Στο Κέντρο Υγείας Αστακού συνελήφθη ο 54χρονος που τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/1) φέρεται να προσπάθησε να σκοτώσει με κυνηγετική ...



Στο Κέντρο Υγείας Αστακού συνελήφθη ο 54χρονος που τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/1) φέρεται να προσπάθησε να σκοτώσει με κυνηγετική καραμπίνα 21χρονο σε ποιμνιοστάσιο στο Βασιλόπουλο Αγρινίου.





Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, o δράστης απείλησε τον 54χρονο ιδιοκτήτη καθώς και τον 21χρονο γιό του, τον οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας τον στην κοιλιά.





Στη συνέχεια εξαφανίσθηκε και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο Κέντρο Υγείας Αστακού, όπου είχε μεταβεί για τη λήψη πρώτων βοηθειών, μετά από αυτοπυρπολισμό του, φέροντας εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος σήμερα (15/1) τα ξημερώματα, μετέβη σε ποιμνιοστάσιο 54χρονου στο Βασιλόπουλο όπου με κυνηγετικό όπλο απείλησε τον 54χρονο ιδιοκτήτη και τον 21χρονο γιο του, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας τον 21χρονο στην κοιλιά.

Ο παθόντας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Η προανάκριση και οι έρευνες ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου.



Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/852874/agrinio-meta-tin-apopeira-fonoy-ekane-ki-apopeira-aytoktonias#ixzz54Gts73KX

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.