Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ..!!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ

Εξελίξεις στην υπόθεση της κινηματογραφικής απόδρασης τεσσάρων κακοποιών από το Μεταγωγών. Συνελήφθη ο ένας δραπέτης. Διαβάστε ποιος ...





Εξελίξεις στην υπόθεση της κινηματογραφικής απόδρασης τεσσάρων κακοποιών από το Μεταγωγών. Συνελήφθη ο ένας δραπέτης. Διαβάστε ποιος είναι.
Τέσσερις επικίνδυνοι κακοποιοί έκαναν… σουρωτήρι το Μεταγωγών και απέδρασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, 04.01.2018. Συνελήφθη ο ένας δραπέτης στον καταυλισμό του Μενιδίου.

Πιάστηκε ο ένας δραπέτης, μένουν άλλοι δύο



Οι τελευταίες πληροφορίες της υπόθεσης που έχει προκαλέσει αίσθηση, αναφέρουν πως ο ένας δραπέτης συνελήφθη στο Μενίδι, το μεσημέρι της Τετάρτης, 04.01.2018. Πρόκειται για τον έναν εκ των δύο Αλβανών που είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών. Είναι 35 ετών και ο δεύτερος που βρίσκεται ξανά στα χέρια των Αρχών.

Ο πρώτος ήταν ο Γεωργιανός, ο οποίος κατάφερε μεν να αποδράσει, αλλά δνε πήγε… μακριά και συνελήφθη λίγο μετά την απόδραση.

Οι τέσσερις άνδρες χρησιμοποίησαν σιδερόλαμα κι έκοψαν τα κάγκελα. Στη συνέχεια έδεσαν σεντόνια, χρησιμοποιώντας τα σαν σχοινί και κατέβηκαν από το παράθυρο!

Από τις κάμερες φαίνεται ότι οι αστυνομικοί κάτι είδαν και πρόλαβαν -όπως προαναφέραμε- να πιάσουν τον Γεωργιανό, πριν απομακρυνθεί. Η απόδραση αυτή έγινε στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη των αστυνομικών.




Δύο από τους τρεις Αλβανούς που τελικά διέφυγαν, είναι καταδικασμένοι για ναρκωτικά. Ο ένας εξ αυτών είναι ο 35χρονος που συνελήφθη στο Μενίδι.

Εξαιρετικά επικίνδυνος ο τρίτος Αλβανός δραπέτης
Ο τέταρτος της… παρέας, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Στο παρελθόν κατέσφαξε στη μέση του δρόμου έναν άλλο συμπατριώτη του λόγω… διαφορών για ναρκωτικά. Οι πληροφορίες, μάλιστα, είναι συγκλονιστικές.

Το newsit.gr μίλησε με τον αστυνομικό που τον είχε συλλάβει τότε και προκύπτει πως ο αδίστακτος κακοποιός είχε ένα βαθύ τραύμα στο χέρι του, καθώς από τη μανία του ενάντια στον ομοεθνή του, είχε… καταφέρει να αυτοτραυματιστεί!

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο δραπετών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου