Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕΙΣΜΟ...!!! Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ - ΒΙΝΤΕΟ!

Νέες διαστάσεις παίρνει η δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, μετά την αποκάλυψη-βόμβα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με...






Νέες διαστάσεις παίρνει η δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, μετά την αποκάλυψη-βόμβα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.




Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, που επικαλείται πληροφορίες μέσα από τις φυλακές Δομοκού, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή. Στο έγγραφο αυτό κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το "αφεντικό" όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

Οι αρχές θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, είναι βέβαιο πως η υπόθεση αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς όσα υποστηρίζει ο δράστης προκαλούν "σεισμό".

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου: