Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΣΕ Β΄ΤΟΠΙΚΟ...: Το τερμάτισε ο διαιτητής στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ναντ, έκανε τάκλιν σε παίχτη και μετά τον απέβαλλε! ΒΙΝΤΕΟ

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Ναντ, για την 20η αγωνιστική, όμως στην εκπνοή του ματς διαδραματίστηκε ένα πρωτόγνωρο και ...



Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Ναντ, για την 20η αγωνιστική, όμως στην εκπνοή του ματς διαδραματίστηκε ένα πρωτόγνωρο και απίστευτο σκηνικό.






Ο Ντιέγκο Κάρλος της Ναντ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, για τον απλούστατο λόγο πως έριξε τον διαιτητή Τόνι Σαπρόν, ο οποίος είναι το πρόσωπο της ημέρας στα ΜΜΕ της Γαλλίας για την αδιανόητη κίνηση που έκανε προς τον Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των καναρινιών, έτρεχε προς την άμυνά του για να προλάβει μία επίθεση των Παριζιάνων, ωστόσο δεν πρόλαβε να αποφύγει τον διαιτητή, που κινούνταν δίπλα του.






Συγκεκριμένα ο διαιτητής έπεσε στο έδαφος, ο Κάρλος έκοψε ταχύτητα πίσω του για να μην τον χτυπήσει κι ο Σαπρόν έξαλλος του έκανε τάκλιν, σε μια φάση που πέρασε στην ιστορία του γαλλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Ντιέγκο Κάρλος τον κοιτούσε απορημένος, αλλά η απορία του έγινε οργή, όταν ο Σαπρόν του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα, θεωρώντας ότι έπεσε επίτηδες πάνω του, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος να αποβληθεί!

«Ο διαιτητής μου είπε πως απέβαλε τον Κάρλος γιατί θεώρησε πως τον έριξε επίτηδες στον αγωνιστικό χώρο. Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Ο Ντιέγκο με διαβεβαίωσε πως δεν είχε πρόθεση και θα κάνουμε ένσταση στην ομοσπονδία για να διαγράψουμε την κόκκινη κάρτα», τόνισε μετά το ματς ο πρόεδρος της Ναντ Βαλντεμάρ Κίτα.

Δείτε την απίστευτη φάση:





Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.