Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άτσα ο παππούλης... Συνελήφθη ιερέας που έπαιζε μπαρμπούτι σε αμαρτωλό καφενέ χωριού της Άρτας

Αιφνιδιαστική έρευνα έκαναν αστυνομικοί σε ένα καφενείο σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Άρτα. Ορισμένοι από τους θαμώνες εντοπί...



Αιφνιδιαστική έρευνα έκαναν αστυνομικοί σε ένα καφενείο σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Άρτα. Ορισμένοι από τους θαμώνες εντοπίστηκαν να παίζουν «μπαρμπούτι», είχαν πάνω τους ναρκωτικά, ενώ στο μαγαζί βρέθηκαν και σφαίρες πολεμικού όπλου.




Από τον χώρο όπου διεξαγόταν το «μπαρμπούτι» κατασχέθηκαν τρία ζευγάρια ζάρια και 1.525 ευρώ, ενώ συνελήφθη και η 49χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος που είχε επιτρέψει το παράνομο παιχνίδι.




Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί παιγνίων, περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας romfea.gr αναφέρουν ότι ένας εκ των κατηγορουμένων είναι κληρικός της Ι.Μ. Άρτης και πατέρας δύο ιερέων, ενώ υπηρετεί σε ορεινό Ιερό Ναό 40χλμ έξω από την Άρτα.

Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν, παρόλο που το χωριό είναι ανάστατο με την υπόθεση του εν λόγω κληρικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.