Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ... Οι φίλοι του χτυπούν την κοιλάρα με μανία και οι κριτές εντυπωσιάζονται απο τον ήχο! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η performance στο America's Got Talent άφησε με το στόμα ανοιχτό τους πάντες. Χτυπούν την κοιλιά του και ο ήχος που παράγετ...






Αυτή η performance στο America's Got Talent άφησε με το στόμα ανοιχτό τους πάντες. Χτυπούν την κοιλιά του και ο ήχος που παράγεται εντυπωσιάζει!



Μια performance του America’s Got Talent του 2013 έχει μείνει αξέχαστη. Ο Tummy Talk και η παρέα του κάνουν ακόμα και σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Η εμφάνιση τους είχε εντυπωσιάσει τόσο το κοινό όσο και τους κριτές. Πέντε άτομα περιτριγυρίζονται από τον Tummy Talk που σε ολόκληρο το σόου απλά κάθεται όρθιος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι χτυπούν με μανία την κοιλιά, το στήθος και τους ώμους του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το να είναι κανείς ο Tummy Talk θέλει… θυσίες. Ο ίδιος δηλώνει ότι ακολουθεί ειδική διατροφή πλούσια σε θερμίδες ώστε να διατηρεί το βάρος και την μεγάλη κοιλιά του, ενώ μάλιστα τονίζει ότι δεν πονάει όταν τον χτυπούν στο σώμα, αφού αυτό γίνεται μετά από πολλές πρόβες και με απαλές κινήσεις. Το κοινό παραληρεί στο θέαμα ενώ οι κριτές τούς πέρασαν στην επόμενη φάση.

Ωστόσο υπάρχουν και πολλοί που δεν συμφωνούν με αυτό το σόου και βρίσκουν απαράδεκτη την performance. «Είναι τόσο κακό αυτό που βλέπω σε όλα τα επίπεδα!», σχολιάζει χρήστης του Youtube, ενώ άλλος συμπληρώνει: «Το πρόσωπό του είναι σκυθρωπό. Δεν νομίζω ότι περνάει καλά με αυτό που κάνει».

Δείτε το βίντεο:



newsit