Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχονται χιόνια και καταιγίδες-Δείτε που θα χτυπησει η κακοκαιρία

Τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις θα είναι το σκηνικό του καιρού στη χώρα, εξαιτίας της εισβολής ψυχρών αερίων μαζών από την βορειοανατολ...



Τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις θα είναι το σκηνικό του καιρού στη χώρα, εξαιτίας της εισβολής ψυχρών αερίων μαζών από την βορειοανατολική Ευρώπη.





Καθαρά χειμωνιάτικες θα είναι οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών. Το πρωινό της Πέμπτης θα είναι το πιο κρύο, με τον υδράργυρο στις περισσότερες περιοχές της βόρειας Ελλάδας να μην μπορεί να ξεπεράσει τους 0-1 βαθμούς Κελσίου. Σε περιοχές της ορεινής δυτικής ή ανατολικής Μακεδονίας, η θερμοκρασία θα κατρακυλήσει στους -8 με -9 βαθμούς Κελσίου.




Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και πιθανότατα στις νότιες νησιωτικές περιοχές - κυρίως την Κρήτη - ή και σε κάποια ορεινά τμήματα των δυτικών και βόρειων Κυκλάδων.

Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές της χώρας. Στο Ιόνιο δεν φαίνεται ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες διότι θα πνέουν με ένταση έως και 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο το βόρειο και βορειοανατολικό ρεύμα κατά διαστήματα θα αγγίζει τα 8-9 μποφόρ σε αρκετές θαλάσσιες περιοχές.

Την Πέμπτη αναμένεται να χιονίσει κατά διαστήματα σε περιοχές της Κρήτης. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν ιδιαίτερα ενισχυμένοι, με εντάσεις που σε αρκετές περιοχές θα αγγίζουν ακόμα και τα 8 μποφόρ τοπικά.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, η θερμοκρασία σταδιακά θα σημειώσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.