Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι κουτσομπόληδες λένε... οτι η Μελάνια είναι αναστατωμένη - Έμεινε μερικά βράδια μόνη σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, επέλεξε να μείνει για λίγο μόνη της μετά τις φήμες που θέλο...



Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, επέλεξε να μείνει για λίγο μόνη της μετά τις φήμες που θέλουν τον σύζυγό της να είχε σχέση με την Στόρμι Ντάνιελς





Μόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον, μακριά από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, πέρασε για μέρες η σύζυγός του Μελάνια.


Αυτό αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail το οποίο εμφανίζει αναστατωμένη την πρώτη κυρία των ΗΠΑ μετά τις αποκαλύψεις πως ο Αμερικανός πρόεδρος κατέβαλε 130.000 στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να μην μιλήσει για την ερωτική τους περιπέτεια.





Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, επέλεξε να μείνει για λίγο μόνη της μετά τις φήμες που θέλουν τον σύζυγό της να είχε σχέση με την Στόρμι Ντάνιελς.
Το δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, πως η Μελάνια εγκατέλειψε την Ουάσινγκτον για το Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, την Πέμπτη, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Στο ελβετικό θέρετρο αναμενόταν να φτάσει και η Πρώτη Κυρία, η οποία όμως αποφάσισε να μην ταξιδέψει, τελικά, στην Ελβετία.

«Είναι αναστατωμένη και ταπεινωμένη. Η σχέση της με τον πρόεδρο Τραμπ είναι τεταμένη», αναφέρει πηγή από τον Λευκό Οίκο στην DailyMail.com.

Η Daily Mail επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Μελάνια Τραμπ για να σχολιάσει το δημοσίευμα πως μένει σε ξενοδοχείο, ωστόσο, δεν έλαβε κάποιο σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.