Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγιος άνθρωπος ο κύριος Ταγίπ... Ο Ερντογάν (που σφαζει γυναικόπαιδα στην Αφρίν) συνάντησε το κοριτσάκι που σπάραζε γιαυτόν. - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τούρκος πρόεδρος υποδέχθηκε την μικρή θαυμάστριά του στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα Μπορεί η τουρκική επιχείρηση στη βόρεια Συρί...



Ο Τούρκος πρόεδρος υποδέχθηκε την μικρή θαυμάστριά του στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα
Μπορεί η τουρκική επιχείρηση στη βόρεια Συρία να βρίσκεται σε εξέλιξη και το Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να διαμηνύει πως «θα συντρίψει όποιον απειλεί τον εθνικό αγώνα της Τουρκίας», αλλά την Δευτέρα ο «σουλτάνος του Βοσπόρου» έδειξε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο.







Ο Ερντογάν υποδέχθηκε στο πολυτελές προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα την 4χρονη Ιρμάκ Αϊσέ Ιστέκ μετά από ένα συγκινητικό βίντεο που έγινε viral και έδειχνε την μικρή θαυμάστρια του ισχυρού άντρα της γειτονικής χώρας να κλαίει επειδή δεν μπόρεσε να τον συναντήσει!


Τι είχε συμβεί; Στις αρχές Ιανουαρίου, όταν ο Τούρκος πρόεδρος είχε επισκεφθεί την πόλη Γιοζγκάτ, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, η μικρή Ιρμάκ ήταν ανάμεσα στα παιδιά που είχαν επιλεγεί για να τον δουν από κοντά και να έχουν μια συνάντηση μαζί του. Όμως, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, ο Τούρκος πρόεδρος αναχώρησε νωρίτερα και η συνάντηση αναβλήθηκε, γεγονός που λύπησε το μικρό κορίτσι.








Η μητέρα της 4χρονης ανάρτησε στα social media ένα βίντεο με την κόρη της να κλαίει και να λέει πόσο αγαπά τον Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος δεν έμεινε ασυγκίνητος από το viral βίντεο και την περασμένη εβδομάδα τηλεφώνησε στην θαυμάστριά του και της είπε πως ανυπομονεί να την συναντήσει ενώ την ρώτησε και για την πρόοδο της στο σχολείο.



Το όνειρό της Ιρμάκ έγινε πραγματικότητα όταν μαζί με τους γονείς της επισκέφθηκε την Δευτέρα το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα. Ο Ερντογάν χάρισε στο κορίτσι ένα ποδήλατο και μια φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης της!










protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.