Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ!

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φ...








Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων Ελλήνων, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, προσποιούμενοι



υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδικότερα, εντόπιζαν τα θύματα τους, κυρίως ηλικιωμένους, σε λαϊκές αγορές και τα ακολουθούσαν μέχρι τις οικίες τους.

Στη συνέχεια, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα, υποτιθέμενη διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος τους έπειθαν να εισέλθουν στις οικίες τους.

Εκεί, κάποιοι από τους δράστες απασχολούσαν τα θύματά τους, ενώ οι υπόλοιποι, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και διάφορα τιμαλφή. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν σωματική βία για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1) ΝΤΑΛΙΠΗ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής, γεννηθέντα στις 22-4-1986 στην Αθήνα



2) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Αθανάσιο του Γεωργίου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 3-12-1983 στην Αθήνα



3) ΣΑΜΠΑΝΗ Παναγιώτη του Χρήστου και της Μαρίνας, γεννηθέντα στις 17-4-1981 στην Αθήνα



4) ΤΑΣΣΙΟ Λαυρέντη του Αντωνίου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 27-7-1977 στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου






Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 5-7-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7773482 και 210-7472412 του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.