Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕ... ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΛΑΕΙΟΠΩΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ....!!!

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έληξε η προθεσμία για την παράδοση εντός των ορίων του αυτοφώρου, του 44χρονου οδηγού που κατηγορείται γι...

Χανιά: Αναζητούν τον οδηγό που διαμέλισε κι εγκατέλειψε τον λαχειοπώλη




Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έληξε η προθεσμία για την παράδοση εντός των ορίων του αυτοφώρου, του 44χρονου οδηγού που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό 66χρονου λαχειοπώλη την Κυριακή, λίγη ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου.




Ο άτυχος 66χρονος λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, έβγαινε από κατάστημα μίνι μάρκετ στην παλαιά εθνική οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος της Παρηγοριάς, λίγο μετά τα φανάρια του Κλαδισού, όταν στην προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο για να πάει στο αυτοκίνητό του, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να διαμελιστεί, ενώ στην συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου έσπευσε να εξαφανιστεί στο σκοτάδι.

Μέχρι το πρωί της Τρίτης, ο 44χρονος δεν είχε εμφανισθεί στις αστυνομικές αρχές, ενώ από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων οι αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν το μοιραίο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Σταλού, σχηματίστηκε - σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Νόμος - δικογραφία με δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά στο άρθρο 302 του Ποινικού Κώδικα για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οποία επιφέρει φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Η δεύτερη αφορά στο άρθρο 42 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στην συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος και η οποία σε περίπτωση θανάτου επιφέρει ποινή τουλάχιστον έξι μηνών και αφαίρεση του διπλώματος από τρεις έως έξι μήνες. Δηλαδή πρόκειται για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, κάτι για το οποίο έχουν διαμαρτυρηθεί οι σύλλογοι των τροχαίων δυστυχημάτων, ζητώντας πιο αυστηρή νομοθεσία και αυστηρές ποινές σε περίπτωση θανατηφόρου τροχαίου.

Να σημειωθεί πως ο άτυχος 66χρονος διέμενε μόνος του στην πόλη των Χανίων και οι αστυνομικοί αναζητούν τους κοντινότερους συγγενείς του.

Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr