Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ... ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΕ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ! - ΒΙΝΤΕΟ...

Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, όμως είναι η πραγματικότητα. Γυναίκα χτυπά το κεφάλι της σε ψωμιά και βγάζει λεφτά από αυτό. Μια γυ...




Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, όμως είναι η πραγματικότητα. Γυναίκα χτυπά το κεφάλι της σε ψωμιά και βγάζει λεφτά από αυτό.
Μια γυναίκα χτυπά το κεφάλι της σε ψωμιά και κρουασάν και πληρώνεται για αυτό… Περίεργο; Όσο περίεργο και να σας ακούγεται, πάντως είναι αληθινό…





Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το όνομα Bread Face, μετρά πάνω από 100.000 ακόλουθους και εκατοντάδες αναρτήσεις με την ίδια να χτυπά με μανία το κεφάλι της πάνω σε φουσκωμένα φρέσκα ψωμιά και ζεστά κρουασάν.

Ο λόγος; Δεν υπάρχει, αφού όπως δηλώνει η ίδια «κάνει απλά κάτι που κανείς δεν ζήτησε, αλλά παρακολουθεί». Η ίδια το κάνει αυτό εδώ και 2 χρόνια και τα λεφτά που έχει βγάλει μέσα από τα βίντεό της είναι αρκετά όχι μόνο για να αγοράσει ψωμιά για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της, αλλά για να αγοράσει και φούρνο.

Πώς ξεκίνησε να καταγράφει με την κάμερά της τα ιδιαίτερα αυτά βίντεό της; «Κάθε φορά που πήγαινα να αγοράσω ψωμί μου αρέσει να δοκιμάζω το πόσο μαλακό είναι, χτυπώντας ελαφρά το κεφάλι μου πάνω του. Αποφάσισα λοιπόν να καταγράψω αυτό που κάνω με την κάμερά μου! Δεν περίμενα την απήχηση αυτή! Στην αρχή παρακαλούσα τους φίλους μου να με ακολουθήσουν!», δηλώνει η ίδια.

«Ταξιδεύω πολύ και προσπαθώ συνεχώς να βρίσκω διαφορετικά είδη ψωμιών. Ο λόγος που χτυπώ το κεφάλι μου σε ψωμιά είναι γιατί μου αρέσει η αίσθηση! Μπορεί σε πολλούς αυτό που κάνω να φαίνεται περίεργο, όμως εγώ το απολαμβάνω πολύ και λαμβάνω πολλά θετικά σχόλια στα social media!».

Μάλιστα, πολλοί στέλνουν χρήματα στον λογαριασμό της προκειμένου να αγοράσει συγκεκριμένα ψωμιά και ρούχα για τα βίντεό της.

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε για να βγάλετε χρήματα, δείτε το βίντεο:



newsit