Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΙ ΑΥΤΗ: Πρώην σύζυγος ελληνοαμερικανού τζιχαντιστή λέει πως «έχει και καλή πλευρά»

Η Tania Joya ήταν παντρεμένη από το 2004 με τον Ελληνοαμερικανό John Georgelas, ο οποίος μεταστράφηκε στο Ισλάμ και σήμερα είναι ο πλέον ...

Η Tania Joya ήταν παντρεμένη από το 2004 με τον Ελληνοαμερικανό John Georgelas, ο οποίος μεταστράφηκε στο Ισλάμ και σήμερα είναι ο πλέον υψηλόβαθμος αμερικανός μαχητής του Ισλαμικού Κράτους.




Τον ακολούθησε μάλιστα, με τα τέσσερα παιδιά της, στη Συρία, αν και αργότερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα, όσο το Ισλαμικό Κράτος κέρδιζε συνεχώς έδαφος και ο σύζυγός της ανέβαινε τα σκαλιά της εξτρεμιστικής ιεραρχίας.

Πλέον ζει στο Ντάλας και έχει πάρει διαζύγιο, μόνο που σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Good Morning Britain» άφησε αποσβολωμένο τον παρουσιαστή Piers Morgan όταν ισχυρίστηκε πως ο Georgelas «έχει και μια καλή πλευρά».

Είπε πως συνεχίζει να τον αγαπά ακόμα, παρά το γεγονός ότι έφυγε από την αγκαλιά του για να γλιτώσει από τον δολοφονικό εξτρεμισμό του.





Η Joya επιβεβαίωσε πως είναι «αρκετά σίγουρη» πως ο Georgelas συνεχίζει να μάχεται για το χαλιφάτο του τρόμου στη Συρία, αλλά και πως δεν είναι τόσο κακός όσο πιστεύουν εδώ στη Δύση. «Ξέρεις τι», της αντιγύρισε ο Morgan, «φοβάμαι πως οι τρομοκράτες του ISIS δεν έχουν καλή πλευρά και φοβάμαι πως θα λήξουμε κάπου εδώ τη συνέντευξη».


Η πρώην γυναίκα του τζιχαντιστή είπε πως ο άλλοτε άντρας της την είχε πείσει να ασπαστεί τον φονταμενταλισμό και μαζί έκαναν όνειρα να αποκτήσουν εφτά παιδιά, εφτά μελλοντικούς μαχητές του μουσουλμανικού εξτρεμισμού που θα δολοφονούσαν και θα κατακτούσαν κάθε γωνιά της Γης.

Κι ενώ ζούσε στη Συρία με τα παιδιά της στο πλευρό του Georgelas, αναγκάστηκε να το σκάσει για την Τουρκία, καθώς η επαφή με το ακραίο μίσος των τζιχαντιστών την τρόμαξε.






Πλέον μοιράζεται την επιμέλεια των παιδιών της με τα πρώην πεθερικά της, τους ομογενείς γονείς του Georgelas δηλαδή, και έχει επιστρέψει όπως λέει στην αγκαλιά του χριστιανισμού.

Και τώρα πέρασε στην άλλη πλευρά: «Πιστεύω πως το Κοράνι είναι ένα απαίσιο βιβλίο. Νομίζω πως το Κοράνι γράφτηκε από έναν άνθρωπο που πίστευε πως ήταν προφήτης, που είχε μια γυναίκα 15 χρόνια μεγαλύτερή του που του έβαλε αυτή την ιδέα. Πιθανότατα είχε επιληψία, καθώς πάθαινε συχνά κρίσεις»!

Η Joya δήλωσε πως δεν έχει επαφή με τον τζιχαντιστή Ελληνοαμερικανό εδώ και έναν χρόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.