Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ: Με την Τζένη Μπαλατσινού στην κηδεία του Τζίμη Πανούση ο Βασίλης Κικίλιας

Με δάκρυα στα μάτια και λίγα λουλούδια στα χέρια τίμησαν τον Τζίμη Πανούση και τον αποχαιρέτησαν για πάντα, η οικογένειά του, οι φίλοι ...



Με δάκρυα στα μάτια και λίγα λουλούδια στα χέρια τίμησαν τον Τζίμη Πανούση και τον αποχαιρέτησαν για πάντα, η οικογένειά του, οι φίλοι του, καλλιτέχνες, αλλά και άνθρωποι του πολιτικού χώρου.





Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος βρέθηκε στο κατάμεστο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης και αποχαιρέτησε τον “Τζιμάκο “ του.




Ο αντισυμβατικός καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 63 χρόνων, προδομένος από την καρδιά του και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του. Ωστόσο, δίπλα στην γυναίκα του και τα δυο παιδιά του, την μικρή Φωτεινή, και τον γιο του Άρη από προηγούμενο γάμο του, βρέθηκαν όλοι όσοι γνώριζαν τον Τζίμη Πανούση και θέλησαν να πουν το στερνό αντίο.




Ανάμεσά τους ήταν και ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας μαζί με την σύντροφό του Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του γνωστού πολιτικού, συνοδεύοντάς τον στο Κοιμητήριο της Νέας Μάκρης για το τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση.




Μάλιστα, τόσο η Τζένη Μπαλατσινού, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας, μέσα από τα προσωπικά τους social media είπαν το δικό τους «αντίο» στον Τζίμη Πανούση, ο οποίος έφυγε τόσο γρήγορα από την ζωή… “O Τζιμάκος δεν κράτησε την υπόσχεσή του ότι τον Μάρτιο θα γυρίσει στη σκηνή και την έκανε για αλλού, απότομα και ξαφνικά. Καλό ταξίδι…”, ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.