Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κλείσε τα πόδια σου!» Θεατής έκανε ρεζίλι ηθοποιό την ώρα της παράστασης

Άφωνοι έμειναν πραγματικά όσοι βρίσκονταν σε θέατρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας θεατής αποφάσισε να κάνει μία… σκηνοθετική παρέμβαση ...



Άφωνοι έμειναν πραγματικά όσοι βρίσκονταν σε θέατρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας θεατής αποφάσισε να κάνει μία… σκηνοθετική παρέμβαση την ώρα της παράστασης!







Με μια απίστευτη ατάκα, ο θεατής πρόσβαλε βάναυσα ηθοποιό που βρισκόταν επί σκηνής στο θέατρο Αυλαία, στη Θεσσαλονίκη, όπου ανεβαίνει η παράσταση «Τα κόκκινα φανάρια».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ένας από τους θεατές που παρακολουθούσαν το έργο φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από τη στάση σώματος της ηθοποιού, η οποία άνοιξε τα πόδια της - προφανώς για τις ανάγκες του ρόλου της και αποφάσισε να επέμβει φωνάζοντας με έντονο ύφος στην ηθοποιό να... κλείσει τα πόδια της, αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Τι αποκαλύπτει ο Κώστας Αποστολάκης για την κόντρα Παπαγιάννη – Παυλίδου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άνθρωπος του θεάτρου, μάλιστα, ανέφερε ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε κακή ψυχολογία μετά από αυτό το απίστευτο περιστατικό. «Η κοπέλα μετά το γεγονός ένιωσε πάρα πολύ άσχημα κι οφείλουμε να την υποστηρίξουμε» είπε και συνέχισε λέγοντας πως τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι ιθύνοντες του θεάτρου δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω έκταση στο θέμα για να μη θεωρηθεί πως το προβάλλουν για διαφημιστικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.